Вие сте тук
Начало > Музика > ПРОЕКТЪТ НА НЕЛИ ПЕТКОВА „BAD“ ЗВУЧИ В АМЕРИКАНСКИ МЕДИИ

ПРОЕКТЪТ НА НЕЛИ ПЕТКОВА „BAD“ ЗВУЧИ В АМЕРИКАНСКИ МЕДИИ

Положителни отзиви от американски медии получи сингъла „BAD” на Нели Петкова по време на едномесечното й турне в САЩ, което премина през градовете Маями ,Чикаго, Шарлът, Атланта, Бостън, Лас Вегас и Сиатъл.

Премиерата на „BAD” беше в радио WNHU 88.7 FM, в шоуто Psych Word, с водещ Rob G.
Сингълът е включен в програмната схема на радиото и уебсайта на шоуто и предстои да бъде представен и в други американски медии.

Два дни след турнето зад Океана, стартираха концертите на изпълнителката на родна сцена. На 6 май от 19 ч. предстои празничен концерт с ансамбъл „Филип Кутев”. Нели Петкова и един от музикалните символи на страната – националният ансамбъл за народни песни и танци „Филип Кутев” ще зарадват столичани със самостоятелни концерти и съвместно изпълнение, подготвено специално за фестивала „Sofia Mezi”.

Нели Петкова e подготвила народни песни с модерно звучене, завладяващи акапелни изпълнения и най-популярните си авторски хитoве. Ансамбъл „Филип Кутев” ще представи богата и разнообразна фолклорна програма с песни и танци от всички региони на страната.

Дванадесет часовата програма за Гергьовден е в рамките на пролетното издание на балканския фестивал „Sofia Mezi” от 5 – 8 май на територията на реновирания Северен парк, с участието на изпълнители от България/ 100 каба гайди, ансамбъл „София 6”/, Сърбия и Гърция. Вход – свободен.

 

Top
>