Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПРОВАЛ И РАЗВОД ЗА НАУМ ШОПОВ И ДАНИ ПЕТКАНОВ

ПРОВАЛ И РАЗВОД ЗА НАУМ ШОПОВ И ДАНИ ПЕТКАНОВ

naum-dani

По-малко от половин година изкараха като ортаци двете най-популярни семейства в социалните мрежи у нас – Алекс и Даниел Петканови и Наум Шопов и Теа Минкова. Риалити младоженците и звездата от „Откраднат живот“ са разделили съвместния си бизнес в средата на март.

Миналата есен карето се похвали, че се кооперират в рекламна агенция, като главната им идея бе да изкарват пари предимно в „Инстаграм“ от потребители, желаещи да се развикат като инфуенсъри в социалната мрежа.

Дали мераклиите да ползват услугите им не са били достатъчно, че да носят печалба и на двете семейства, не е ясно, но съдружниците се изпокарали люто. Според  източници Лудия репортер и д-р Тасев от „Откраднат живот“ се сдърпали в края на февруари, тъй като последната им обща снимка в социалните мрежи е от 17-ти същия месец, пише ПИК.

Различията помежду им явно са били непоправими, тъй като дни по-късно в Търговския регистър са заведени някои промени. Като например, Теа Георгиева Минкова е заличени като управители на рекламната агеция, а Шопов като съдружник на фирмата. Мълви се, че както обикновено става в бизнес с много съдружници, неуредени финансови отношения са довели до скандала между Петканови и Шопов.

Top
>