Вие сте тук
Начало > Шоу > ПЪЛЕН ШОК: ИЗГОНЕНАТА ХРИСТИАНА РАЗТЪРСИ С МРЪСНИ ТАЙНИ ЗА „ЕРГЕНЪТ“

ПЪЛЕН ШОК: ИЗГОНЕНАТА ХРИСТИАНА РАЗТЪРСИ С МРЪСНИ ТАЙНИ ЗА „ЕРГЕНЪТ“

християна hristiyana

Ергенката Христиана си призна, че е била пияна на старта на сезона. Направи го в подкаст, където разкри и мръсни тайна на продукцията.

„Когато влязох бях подпийнала по няколко причини. Първо – бяха ми загубили багажа на летището.

Второ – когато видях червената рокля с перата, много плаках. Не исках това да е мойта рокля. Не остана време нито за грим, нито за прическа. Събудиха ни в 8 сутринта, за да се подготвяме за влизането и влязохме към 10 вечерта. Нито едно от момичетата не беше яло. Аз си мислех, че отивам на почивка, честно. Не вярвах, че е такъв тормоз, реалността е друга“, споделя Христиана.

ПИЯНАТА ХРИСТИНА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ БИЛА С 25 КИЛА ПО-ДЕБЕЛА 

За мацката се говори, че е бременна, но тя все още отрича. Признава обаче, че си има сериозен приятел. И дори двамата заедно гледат шоуто, пише „България днес“.

„Докато започна излъчването на „Ергенът“, в моя живот се случиха доста неща. Гледам сериите с приятеля си, като много често го гоня в другата стая, защото той иска да си коментираме, а аз искам да видя какво ще излъчат, как са го отрязали. Когато се видях в първи епизод, как влизам, бях в потрес. Те бяха изрязали забавната част, беше страшен купон, но ме бяха представили като страшна вещица. Но ми хареса образа, който са ми изградили, има част от мен в него, но доста често е твърде много“, добави още ергенката.

Top
>