Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПЪЛНА ПРОМЯНА ЗА ТАНЯ БОЕВА СЛЕД РАЗВОДА

ПЪЛНА ПРОМЯНА ЗА ТАНЯ БОЕВА СЛЕД РАЗВОДА

таня-боева-tanya-boeva

Таня Боева изненада последователите си в социалната мрежа с нова визия. Фолк звездата е променена до толкова, че мнозина не могат да я разпознаят на някои от фотосите.

След раздялата си с композитора Михаил Бургуджиев, от когото има син Росен, певицата спря да издава нови проекти, както и да се появява в медийното пространство.

В социалните мрежи обаче Таня често публикува свои фотоси и разкрива моменти от личния си свят, пише „Сигнал“. Така например тя не скри радостта си по повод 12-ия рожден ден на своя син и публикува снимка с него, придружена от силно емоционални думи.

„Честит рожден ден, скъпи мой! Ти си най-големият и красив подарък, с който Бог ме дари за 8-ми март! Само ден след празника на жената, точно преди 12 години, ти дойде и озари живота ми и му придаде истински смисъл! Благодаря на Бог, че те имам, безценен мой! Бъди жив и здрав, целеустремен, мечтай без граници и сбъдвай с лекота всяка своя смела мечта! Аз ще бъда винаги до теб -щастлива да те подкрепям във всичко! Гордея се с теб ! Обичам те, слънчице мое“, сподели с вълнение гордата майка.

Top