Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > РАБИХ НА ЕНДЖИ КРЪШКАЛ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, ОБИКАЛЯЛ ФИТНЕСА С ВЛАЖЕН ПОГЛЕД?

РАБИХ НА ЕНДЖИ КРЪШКАЛ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, ОБИКАЛЯЛ ФИТНЕСА С ВЛАЖЕН ПОГЛЕД?

енджи-касабие-рабих-ел-зейн

Красивата ливанка Енжди Касабие не е случила на верен мъж, а е попаднала на похотливец, който сваля всяка по-засукана мадама, твърди Уикенд. Съпругът на ливанката Рабих Ел Зейн се разхожда из квартала, където живеят, и из фитнеса, който посещава, разгонен като бик.

Мистър Ливан 2014 без свян ходи да се запознава с всяка, която му грабне окото, а ако девойката се поддаде, веднага започва да я омайва с приказки на английски, твърди изданието, цитирайки момичета, които са се опарили от свалките на напористия ливанец.

ЕНДЖИ КАСАБИЕ ПРИЗНА ЗА ГОЛЯМА СЕМЕЙНА ТРАГЕДИЯ

Рабих се държал и се чувствал така, сякаш е на секс туризъм в България. Той кръшкал на жена си като за световно, но имал предпочитания и си падал предимно по светли, слаби, стройни или с големи гърди жени. Това бил типажът му, разясняват запознати.

Зейн си харесвал мадамите главно в инстаграм и на живо предимно във фитнеса, където обикалял с влажен поглед. Самата Енджи дори и не подозирала за изневерите му или пък много добре се преструвала, че не знае, че й кръшка, защото постоянно го защитавала пред приятели, че й е много верен и покорен.

5 ГОДИНИ СЛЕД СВАТБАТА: ЕНДЖИ КАСАБИЕ ВЯРВА В ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ

„Рабих много ме ревнува. Случвало се е да се караме, ако съм облечена с по-оскъдни дрехи, ако съм по-разголена“, ,признавала е Касабие. Явно Зейн се опасява красавицата да не му слага рога, както той на нея.

Мистър Ливан 2014 не работи нищо в България. Той е водещ на предаване в телевизия в Катар, което се излъчва на сезони и когато има ангажимент там, ходи, снима и отново се връща, за да се сваля с девойки у нас. Ежедневието му преминавало в пиене на кафе, чатене с мадами, тренировки във фитнеса и игри със сина им Раян. В същото време диетоложката се скъсва от работа и е вярна на мъжа си.

 

Top