Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РАДИНЕЛА ЧУШЕВА СЕ ПРЪКНА НА „МИС ВСЕЛЕНА“

РАДИНЕЛА ЧУШЕВА СЕ ПРЪКНА НА „МИС ВСЕЛЕНА“

радинела чушева-radinela-chusheva

Мис България 2019 Радинела Чушева ще представя страната ни на най-престижния световен конкурс за красота „Мис Вселена“. Нашенката се надява да се класира в челото и се готви да даде всичко от себе си, за да се представи добре. Конкурсът ще се проведе на 16 май в Холивуд на живо и ще се излъчва във 120 държави.

„Ще оправдая очакванията. Радвам се, че точно мен избраха, след като се явихме на онлайн кастинг над 80 момичета.“ Това сподели 24-годишната Радинела Чушева, която стана Мис България през 2019 г.

Красавицата е завършила журналистика и маркетинг в УНСС. До юношеска възраст е професионален състезател и български медалист по художествена гимнастика. Владее английски и румънски език. През свободното си време обича да се занимава със спортни танци и рисуване. С височина 172 см и мерки 88-62-88, тя влиза във всички изисквания за участие в световно признатия конкурс. Радинела е избрана от жури с председател Венета Кръстева, единствения лицензиант за конкурса „Мис Вселена“ и „Мис Свят“.

РАДИНЕЛА ЧУШЕВА ЗАРЯЗА ДЯДОТО ЗАРАДИ МЛАД БОГАТАШ

От 1991 насам страната ни участва като претендент на „Мис Вселена“, но не можем да се похвалим с успех и влизане в челна класация на конкурса, който преди това е бил собственост на бившия президент Доналд Тръмп, пише България днес.

„Надявам се да се преборя за място. Била съм национален състезател и медалист по художествена гимнастика. Минала съм през школовката на светилата в тази сфера: Нешка Робева, Илиана Раева. Смятам, че както състезанията в спорта изискват голяма дисциплина и отговорност, за да постигнеш резултат, така и състезанията в конкурсите за красота не костват по-малко усилия. Планирам да изявя себе си чрез показването на българските традиции и обичаи по неподправен начин. Също да запозная аудиторията със себе си, като разкрия подробности за себе си и за живота си – хобито си – пътуванията, спорта, образованието си и нещата, с които се занимавам“, сподели още Радинела Чушева.

Top