Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СЛЕД ТРИ ИНВИТРО ПРОЦЕДУРИ: РАДОСТ И МЕЧКАТА ЧАКАТ БЕБЕ

СЛЕД ТРИ ИНВИТРО ПРОЦЕДУРИ: РАДОСТ И МЕЧКАТА ЧАКАТ БЕБЕ

георги костадинов радост тодорова georgi kostadinov radost todorova

След три инвитро процедури и пет години в очакване капитанът на националния ни тим по футбол – Георги Костадинов, и Мис България Вселена 2015 очакват бебе. Благата вест съобщиха самите знаменитости.

Тодорова обяви в профила си, че след броени месеци двамата с Мечката, както викат на футболиста, ще станат родители.

Тя показва и снимка от видеозон на бебето. Радост откровено разказа през колко трудности са преминали, за да се радват сега на детето си. После продължава в математическа прогресия: „Една любов, две души, три инвитро процедури, четири инсеминации и пет години бяха нужни, за да ме побутват едни бебешки крачета в коремчето и да бие сърчицето на нашето детенце! Това е нашият малък герой, който толкова силно се бори да оцелее, когато загубихме близначето му. Загубихме и предишната бременност преди него и през цялото това време не спирахме да вярваме и да се борим!“, написа Радост.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Radostina Kostadinova (@joytodorova)

Костадинов и Радост са заедно от няколко години, но се ожениха едва в началото на тази година, на 7 януари. Заради любовта си към спортиста Мис България замина да живее в Русия, където Георги играе за „Арсенал“ (Тула).

Двамата трябваше да почакат доста време, за да минат под венчило заради противоепидемичните мерки. Сватбата бе в България, а не в Русия. Радост заяви преди време, че би искала и още една пищна, лятна сватба в родния град на Георги Царево.

Както се вижда на снимката от видеозона, причината е съвсем основателна. Въпреки провалените намерения Тодорова получи предложение от любимия си в Москва на 24 декември, преди две години, пред Болшой театър.

 

Top
>