Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РАЙНА НА БАШАР РАХАЛ РОДИ ОТ ЛЕКАР ПЛЕЙБОЙ

РАЙНА НА БАШАР РАХАЛ РОДИ ОТ ЛЕКАР ПЛЕЙБОЙ

райна караянева

Тихомълком, без никой дори да заподозре, че е бременна, бившата на Башар Рахал – Райна Караянева, стана отново мъжка майка. Сексапилната бивша моделка изненадващо за мнозина роди. При това в 6-ия месец. Терминът на красавицата бе през септември, но бебето се ражда няколко седмици по-рано от плануването.

Че е станала майка за 2-ри път, призна самата Райна. Това навява на мисълта, че въпреки доста по-ранната поява на бебока той е добре и няма опасност за живота му.

Бащата на бебето на Райна е лекар. След като би шута на Башар Рахал заради поредица от негови изневери, моделката с повече от 15 пластични операции се залюби с един от най-добрите ортопеди в страната – Теодор Тодоров.

Двамата не пазят връзката си в тайна, както повечето медии твърдят, но рядко могат да бъдат засечени заедно. „България Днес“ успя да заснеме младите родители през миналата година, точно когато връзката им бе в самото начало. Тогава Райна се появи под ръка с голям чаровник на премиерата на филма „Аферата Пикасо“.

РАЙНА ПО-ЩАСТЛИВА БЕЗ БАШАР

Доктор Тодоров, също като любимата си Караянева, има дете от предна връзка. В лекарските среди се говори, че бащата на детето на Райна е истински плейбой. И дълго време бил много желан ерген, но тогава срещнал красавицата и вече отбивал всички жени.

Райна и Башар бяха заедно повече от 5 години. Именно актьорът вкара в голяма игра любимата си и я уреди с куп роли в негови продукции. След раздялата им обаче двамата продължават да работят заедно.

В момента пък Рахал също не изостава и си има гадже. Популярният актьор има връзка с 27-годишната си колежка Любомира Башева.

Top
>