Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > РАЙНА СЕ СЪБРАЛА С НОВИЯ СИ ЗАРАДИ КУЧЕ

РАЙНА СЕ СЪБРАЛА С НОВИЯ СИ ЗАРАДИ КУЧЕ

raina райна

Райна най-после намери своето щастие в любовта. Повече от година певицата има връзка със своя съгражданин доктор Вергил Йерусалимов. Той е ветеринарен лекар, който живее и работи в Сандански.

Любовта към четириногите приятели е събрала двойката. Райна, която гледа максимално много време да прекарва в родния си град, потърсила кучешки лекар и попаднала на Вергил.

Това се случило малко преди да загуби домашния си любимец Карпуз, който почина през пролетта на мината година. Македонската обожава животните и много се радва, че професията на новия й любим е именно да лекува четириноги. Райна смятала, че най-после е намерила достоен мъж, който да е баща на децата й, пише „Уикенд”.

РАЙНА ОТНОВО ЗАБИ МУСКУЛЯГА

От обкръжението на певицата издават, че именно Вергил бил певицата в най-тежкия й момент-смъртта на нейната майка, която почина от рак това лято.

Бившата на Коцето не крие любовта си към мачото, който освен умен, образован и красив е и доста по-млад от нея. Пилето на фолка и Вергил имали много общи интереси-те обичали да пътуват, да спортуват и да гледат филми. И двамата предпочитали да харчат парите си за екскурзии, а не за дрехи и вещи. Певицата вече натискала новия си за деца, тъа като съвсем скоро ще чукне 40 години.

Top
>