Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > РАЙНА ВСЕ ОЩЕ СПИ СЪС СЕКСИ ВЕТЕРИНАРЯ

РАЙНА ВСЕ ОЩЕ СПИ СЪС СЕКСИ ВЕТЕРИНАРЯ

raina райна

Райна най-после си намери мъж и е истински щастлива в лбовта. От няколко години изпълнителката от Сандански се люби със своя съгражданин д-р Вертил Йерусалимов. Той е уважаван ветеринарен лекар и двамата са се запознали покрай четириногите приятели. Пилето на фолка обожава животни, също като новия си любим.

Райна гледа да прекарва максимално време в родния си град и да подкрепя 38-годишния мъж. Бившата на Коцето е кака на любимия си с 4 години. Съграждани на двойката издават, че са много нлюбени, но не демонстрират чувствата си в социалните мрежи, а спазват правилото за дискретност в личния живот.

РАЙНА ОТНОВО ИМА МЪЖ ДО СЕБЕ СИ

Македонката обожава животните и много се радвала, че професията на новия й любим е именно да лекува четириноги. Райна смятала, че най-после е намерила достоен мъж, който да е баща на децата й. От обкръжението на брюнетката издават, че именно Вергил Йерусалимов е бил до певицата в най-тежкия й момент – смъртта на нейната майка, която почина от рак преди почти 3 години. Бившата на Коцето не крие любовта си към мачото, който освен умен, образован и красив, е и по-млад от нея.

За разлика от своите колежки, Райна винаги си е избирала мъжете по красота, а не по размера на банковите им сметки. Пайнерката не си пада по възрастни и запуснати мъже, а само по мускулести мъжкари, какъвто е и актуалният й любим.

Top
>