Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА БРЕМЕННА С ВТОРО?

РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА БРЕМЕННА С ВТОРО?

ралица паскалева ralitsa paskaleva

Пет години след като роди сина си Максим, Ралица Паскалева май е в очакване на второ дете. Звездата от сериала „Октраднат живот“, която в момента се изявява в шоуто „Като две капки вода“ на Нова телевизия, напоследък изглежда променена. Тя носи широки дрехи и като че ли се опитва да крие корема си. Много зрители подозират, че май отново е бременна.

Ралица Паскалева не крие щастието си със своята половинка – волейболиста Теодор Салпаров. Той вече има дете от предишна връзка, а с актрисата се радват и на сина си Максим, но водещата на риалитито „Игри на волята“ винаги е казвала, че иска още деца.

Синът й това лято става на пет години и никой няма да се учеди, ако му роди братче или сестриче. Ако действително очаква второ дете, бременността е в начален етап, но по-наблюдателните вече забелязват промените в Ралица. Тя започва леко да се закръгля, особено в лицето.

РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА СЛОЖИ СИЛИКОН

На сцената в „Капките“ звездата ем ного активна и енергична, но това не е изненада. Тя игра бременна и в сериала „Откраднат живот“. Остана на снимки почти до последния възможен момент преди раждането, като криеше наедрялото си коремче с подходящи дрехи и специално подбрани от операторите гледни точки, под които я снимаха.

Деликатното й състояние обаче нямаше как да не се отрази на лицето й – то стана още по-красиво. Явно Паскалева е от жените, на които бременността влияе добре. Сега отново се забелязва, че очите й блестят по същия начин, пише Уикенд. Освен това прави впечатление, че актрисата е крайно емоционална в „Капките“ и плаче с повод и без повод.

Тя е сред участниците този сезон, които се просълзяват почти във всеки епизод на шоуто. Това може да се обясни с проманата с хормоните при бременните жени.

Top