Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > РАПЪРЪТ УСТАТА ПРЕТЪРПЯЛ КОШМАРНА КАТАСТРОФА

РАПЪРЪТ УСТАТА ПРЕТЪРПЯЛ КОШМАРНА КАТАСТРОФА

устата

Певецът и стендъп комедиант Иван Динев-Устата е претърпял кошмарен инцидент на пътя, това съобщи самият той във фейсбук.

„Жив съм, слава Богу! Пиша тези редове, за да успокоя всички мои близки, приятели и познати, които научиха или тепърва ще научат за този ужас на пътя, който преживях.

На 11.06.2021 г. в района на гр. Раднево с мен се случи кошмарен инцидент. Бях спрял зад друг спрял автомобил, за да изчакаме преминаващия с предимство ТИР с ремарке. Докато чакахме, чух силен стържещ звук от железа и си помислих: „нещо май не е наред със спирачките на този ТИР“. В следващия миг последва толкова силен удар отзад в колата ми, че не мога да ви опиша. После колата ми явно е избутала встрани предната, но отзад нещо продължи да ме натиска силно и ме натика в ремаркето на ТИР-а, което продължи да мачка колата ми отпред. Мислех си единствено: „няма ли да спре най-накрая всичко това“.

Чувах единствено биенето на сърцето и дъха си, лежах на земята и нищо не ме болеше, въпреки кръвта… просто нямах сили. Питах хората над мен дали кучето ми е живо, (Слава Богу пътувах само с нея в колата и тя е добре, без наранявания).

УСТАТА СЕ ОТДАДЕ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ДЕЙНОСТ

Казаха ми, че ме е ударил автобус. Нямам представа защо така стана, шофьорът ли се е разсеял или автобусът не е бил изправен, надявам се следствените органи да изяснят причината. Сега съм просто смирен и благодарен на БОГ, че ме опази жив, за да продължа да виждам усмивките на любимите си хора.

Искам да помоля уважаваните от мен журналисти да не ме безпокоят за коментар по темата. Пробата ми за алкохол е отрицателна, доколкото ми е известно и на всички други водачи също. След като се възстановя, ще направя официално изявление в профилите си в социалните мрежи. Приятели, от цялото си сърце ви моля: Бъдете разумни и внимателни на пътя!“, заключи изпълнителят“.

Top
>