Вие сте тук
Начало > FAMOUS > САПУНКАТА ПРОДЪЛЖАВА: РАЯ ПЕЕВА ОТНОВО СЕ ВЪРНА ПРИ БАХАРОВ

САПУНКАТА ПРОДЪЛЖАВА: РАЯ ПЕЕВА ОТНОВО СЕ ВЪРНА ПРИ БАХАРОВ

явор бахаров рая пеева raya peeva yavor baharov

Рая Пеева се е върнала при Явор Бахаров, изфука се самият артист в социалните мрежи, като показа кадри на сънената си възлюбена. Явно тя току-що се събужда и продължава да се прозява, което ясно показва, че двамата са прекарали заедно нощта. След като цяло лято бяха смразени, те очевидно отново са намери път един към друг.

Папараци снимаха как Бахаров почива без красавицата на морето, а Пеева празнува сватба на своя приятелка самичка. Според публикации те бяха разделени след поредния скандал с насилие, но явно поредният тъмен период е зад гърба им.

Пеева винаги е твърдяла, че Явор е мъжът на живота й, въпреки нестабилното му поведение. Тя има проблеми в кариерата си, защото почти не я виждаме в „Преди обед“, където се трудеше като репортер. Затова очевидно е решила да върне щастието си поне в личен план, пише Хотнюз.

РАЯ СКЪСА ОКОНЧАТЕЛНО С ЯВОР БАХАРОВ

Двамата ще се окажат една стабилна светска двойка напук на трудностите, които преживяха. Говорим не само за пандемията, която ги остави без работа, но и за ареста на Явор след каране пиян и надрусан. Историята им леко започва да напомня за турски сериал с многото събирания и раздели, но се надяваме те най-сетне да минат на друго ниво и да си направят бебе, за което Рая отдавна настоява.

Top