Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > РАЯ СКЪСА ОКОНЧАТЕЛНО С ЯВОР БАХАРОВ

РАЯ СКЪСА ОКОНЧАТЕЛНО С ЯВОР БАХАРОВ

явор бахаров рая пеева raya peeva yavor baharov

Рая Пеева окончателно е била шута на Явор Бахаров, след като в продължение на месеци ту се разделяше, ту се събираше с него. Тези дни стана ясно, че актрисата е ходила на сватба на близки приятели, на която не е била с кавалер. Къде е бил през това време Явор, не става ясно.

Че двамата актьори са били разделени по време на сватбата на совите приятели, стана ясно от обща снимка на гостите, която самата Рая публикува в социалните мрежи. Звездата от „Преди обед“ сподели, че е била шаферка и че това е била най-красивата сватба, която е посещавала.

ГАДЖЕТО НА ЯВОР БАХАРОВ АУТ ОТ BTV

Никъде по снимките обаче не се вижда нейният любим – Явор Бахаров, макар че до момента двойката не е съобщила официално за раздяла, пише Уикенд. Съдейки по фотосите, отсъствието на силно мъжка рамо до Пеева не се е отразило по някакъв начин на нейното настроение.

Напротив – тя е шикоро усмихната на всички снимки. „Беше велико“, коментира звездата в социалните мрежи.

Рая е била една от шаферките на сватбеното тържество. Тя е успяла и да хване букета на булката, което за суеверните означава, че би трябвало скоро да се омъжи. Но се твърди, че след изживяното с Явор в последните годдини актрисата въобще не бърза да минава под венчило.

Заради проблемите на половинката си със закона от доста време тя вече играе ролята не само на негово гадж, но и на банкомат, твърди изданието. Налага се да работи на няколко месеца, за да издържа не само себе си, но и него, тъй като в последно време той бе останал почти без ангажименти.

 

Top