Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РАЙНА НЕ ИСКА ДА Е КРАЙ ПЕЧКАТА, ПОСТОЯННО ОБИКАЛЯ МАГАЗИНИТЕ

РАЙНА НЕ ИСКА ДА Е КРАЙ ПЕЧКАТА, ПОСТОЯННО ОБИКАЛЯ МАГАЗИНИТЕ

rayna-raina

Райна нямаше да има цена, ако готвеше толкова добре, колкото изглежда. Уви, стройната пайнерка не обича да се задържа край печката и да вмирисва на манджи, предпочита да се храни с измайсторена от други храна.

Миналата събота папараци лично се убедиха, че е клиентка на кулинарните щандове – видяха я да пазарува печена пъстърва от кварталния й супермаркет.

Македонското девойче влезе привечер в магазина в кв. „Гео Милев“ с гаджето си – 10 години по-младия от нея ММА боец Валери Тюлеков.

37-годишната изпълнителка и здравенякът грабнаха пазарска количка на входа и хукнаха с нея към рафтовете с храни и напитки. Двамата първо си взеха 2-литрова бутилка кока-кола, а после се насочиха към щанда с манджите, мръвки и салати.

„Рибата прясна ли е? Да не е пържена вчера?“, попита грубо Райна един от продавачите, пише Уикенд. Човекът я увери, че пъстървата е приготвена в същия ден. Обясни й, че е термично обработена не в тиган с олио, а на скара.  „Дай тогава две да ги опитаме, но гледай да са по-сочни“, заръча му певицата.

Щом сложи рибите в количката си, бившата изгора на Коцето започна да се чуди каква гарнитура да купи към нея. Дългото й умуване определено изнерви персонала. Тя първо поиска пържени картофи, но после се отказа от тях – стрували й се прегорели.

Top
>