Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПОРЕДЕН КРАХ: РАЗДЕЛИХА ЛИ СЕ АНТОАНЕТ ПЕПЕ И ФИЛЯКА?

ПОРЕДЕН КРАХ: РАЗДЕЛИХА ЛИ СЕ АНТОАНЕТ ПЕПЕ И ФИЛЯКА?

антоанет пепе филяка antoanet pepe filyaka

Антоанет Пепе и Филяка разделени? Това е последната клюка около влогърите, които са занемарили доста кариерата си в Youtube. Пепе не е качвала видео от 1 месец, а последователи забелязаха, че тя и Филяка нямат и нови общи снимки от доста време.

Е, това важи с пълна сила за профила на Антоанет, защото Филяка качи снимка с половинката си преди седмица. Последователите им обаче са притеснени и подозират, че двамата са разделени.

РУСО, ЦИКЛАМЕНО, ЛИЛАВО: БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ ВСЕ ПО-РАЗЧУПЕНИ

Истината е, че в момента Антоанет е в Лондон, а следите на Филяка се губят. „Къде е Филяка, всичко наред ли е?“, питат последователки, но на този етап не може да се твърди, че имаме поредната инфлуенсърска раздяла.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Antoinette Pepe (@antoinettepepe)


Припомняме, че наскоро Петканови сложиха край на връзката си, след като месеци наред мълчаха по темата и се правеха на щастливо семейство в социалните мрежи.

Антоанет сега се е тагнала от британската столица, където явно доста известни българи се намират в момента, пише vbox7. Наскоро Галена имаше участие в Лондон, а такова предстои и на Галин. Влогърката обаче е в компанията на още няколко момичета и изглежда, че са се отдали на снимки и шопинг.

Top