Вие сте тук
Начало > Шоу > РАЗКАРАХА И СИЛВЕНА РОУ ОТ „МАСТЪРШЕФ“

РАЗКАРАХА И СИЛВЕНА РОУ ОТ „МАСТЪРШЕФ“

silvena rou силвена роу

Пълна промяна се очаква в следващия сезон на най-голямото кулинарно шоу „Мастършеф“. Освен прекратяването на договора на татуирания готвач Петър Михалчев, предаването се кани да каже бай-бай и на госпожа „Дюбай“. След Михалчев, без договор за новото издание на предаването е и Силвена Роу.

И ако за най-безмълвния от журито това не е изненада, защото от месец е наясно, че няма да продължи да оценява кулинарни таланти в шоуто, Роу сега се сблъсква с тази новина.

ШЕФ МИХАЛЧЕВ СЪЩО ОТСВИРИ „МАСТЪРШЕФ“

За разлика от дамата, която в момента все пак се радва на ефирно присъствие с предаването „Моето звездно парти“, Михалчев остава без тв изява и спешно търси епизодични участия в други кулинарни формати. За да спаси семейния бюджет и реноме, готвачът вече се е обърнал към приятели и е потърсил възможности за изява в ефир, но досега е получил само опции без хонорар. И въпреки че твърди, че от конкурентния канал скоро ще го потърсят за собствено предаване, от медията отрекоха за подобни перспективи. В момента той върти японски ресторант, който обаче не се радва на много клиенти.

ГЛАСЯТ ИТАЛИАНЕЦ ЗА „МАСТЪРШЕФ“

При Роу положението е доста по-ведро, макар че заради пандемията й се наложи да закрие ресторанта си. Наскоро тя издаде книга с рецепти, съобщи преди няколко дни, че пише нова, също така се занимава и с внучката си, пише Уикенд. Въпреки това обаче е побесняла, защото не е получила договор за предстоящия сезон на „Мастършеф“, а настоящото й шоу няма същия мащаб. Петър Михалчев пък вече месец фучи из публичното пространство и твърди, че сам е напуснал предаването, за да спаси реномето си. Истината обаче е, че след изцепката на третия член на журито Андре Токев, за която в момента готвачът излежава присъдата си в затвора, от телевизията са били категорични, че е време за промяна, свежи лица и рестарт на хитовото шоу.

В момента тече и кастингът за участници, новото жури вече е избрано. Имената им ще се пазят в тайна до последно, за да има изненада и за зрителите, и за кандидатите за кулинарна слава.

Top