Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > РАЗКРИВАТ ПАЗЕНАТА ТАЙНА В „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“

РАЗКРИВАТ ПАЗЕНАТА ТАЙНА В „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“

През тази седмица в „Откраднат живот“ отношенията между Калин, Биляна и Александър ще продължат да се усложняват.

Докато Калин прави всичко възможно, за да си върне любовта на Биляна, тя не спира да търси вниманието на д-р Василев, а той упорито отказва да й даде логично обяснениe за внезапното си решение.

През следващите епизоди обаче, Биляна ще получи ясен знак, че Александър не се е отказал от нея. Какво ще се случи и какво ще предприеме влюбената Биляна – предстои да разберем.

А баща й – доц. Захариев ще се окаже в невъзможна ситуация – бременна съпруга и любовница. Виолета ще заблуждава успешно съпруга си, докато Галя ще се чувства пренебрегната и отчаяна, пише Lifestyle. Тази ситуация отново ще накара специализантката на Захариев да помисли за радикално решение.

Проф. Генадиев също ще бъде изправен пред своите демони от миналото, но този път ще реши веднъж завинаги да приключи със заплахите на д-р Кръстева и ще я изправи пред своята съпруга с молба да ѝ разкаже всичко.

Дали обаче Кръстева ще събере смелост да изкаже на глас дълбоко пазената тайна, ще разберем тази седмица в „Откраднат живот”.

Ще съумее ли Александър да излезе от безизходицата, в която Калин го постави? Как ще постъпи доц. Захариев в сложната ситуация, в която попадна, и ще излезе ли наяве истината за разменените бебета, ще разберем във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 часа по Нова тв.

Top
>