Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > РАЗОЧАРОВАНИЯТ ТОМА НЕ УВАЖИ ПАРТИТО НА „КАПКИТЕ“

РАЗОЧАРОВАНИЯТ ТОМА НЕ УВАЖИ ПАРТИТО НА „КАПКИТЕ“

маги халваджиян рачков владо михайлов magi halvadjian rachkov

Мощен купон отбеляза края на „Като две капки вода“ по традиция в известно столично заведение, собственост на жената на продуцента Маги Халваджиян. Изненадващо на празненството не бе третият в класирането Тома, който бе сред любимците на публиката от първия епизод.

Той остана на трето място за изненада не само на зрителите, но и водещите, които не скриха учудването си, когато прочетоха името му от сцената на Капките в неделя вечер.

Шоуто продължи рекордно дълго-четири часа и бе спечелено от Владимир Михайлов, който бе на партито с жена си, пише ХотНюз. Въпреки късния час в клуба се появиха още втората класирана-Керана, която се раздаде в танците и Дара, останала четвърта.

ВЛАДО МИХАЙЛОВ Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В „КАПКИТЕ“

Почетен гост бе Васил Найденов, който бе и в студиото за последния лайв и пляска на победителя. Сред гостите бяха още двамата водещи-Геро и Рачков, Яна Маринова, Кали, Димо Алексиев, братята Халваджиян, режисьорът Кирил Кирилов-Кико. Те имаха защо да празнуват здраво, понеже финалът на най-гледаното шоу в телевизионния ефир в България „Като две капки вода“ закри пролетния телевизионен сезон на NOVA.

Той бележи историята на медията с най-високите постижения по гледаемост. С постигнат аудиторен дял от над 30% сред зрителите в активна възраст (18-49 г.), NOVA постави абсолютен рекорд в историята си. Рекордна е и преднината пред втората телевизия в класацията, която успява да привлече малко над 21% от телевизионната аудитория.

ВЛАДО МИХАЙЛОВ СНИМА НОВ ФИЛМ

Две от най-гледаните продукции на NOVA – „Hell’s kitchen“ и „Като две капки вода“ – също подобриха собствените си постижения през годините, а всички ключови праймтайм продукции – „Един за друг“, „Много мой човек“ и централната информационна емисия – отбелязаха завидна преднина пред втората телевизия в класацията в съответния часови пояс, съобщиха официално от телевизията.

Top
>