Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > РЕНИ ОБЗАВЕЛА АПАРТАМЕНТ С ПАРИ ОТ ГЕОРГИ ИЛИЕВ

РЕНИ ОБЗАВЕЛА АПАРТАМЕНТ С ПАРИ ОТ ГЕОРГИ ИЛИЕВ

рени-reni

Рени е сред изпълнителите, познали щедростта на Георги Илиев, който е сред легендарните ценители на фолка в родния ъндърграунд. В зората на чалгата 54-годишната днес плевенчанка успяла да обзаведе току-що закупения си апартамент с бакшиши от боса на ВИС-2. Събрала необходимата сума само от едно участие в негово заведение в провинцията.

„Едни безотчетни пари тогава се хвърляха. Единият от охранителите стоеше до мен и само вадеше пари от джоба, като свършат, отива, вади от багажника и зареждат с нови пачки. Много добре мина мероприятието“, похвали се Рени преди дни в предаването „Преди обед“ по бТВ.

Когато то „Пайнер“ й се обадили за въпросното участие в заведение на Георги Илиев, певицата първоначално отказала. Била наплашена от страховитите истории, които слушала за съприкосновение между мутри и певици. От фирмата на инж. Митко Димитров обаче я успокоили, че с участията на изпълнители в заведение на Георги Илиев проблеми никога не е имало.

Рени тръгнала спокойна и дори обданеждена, понеже наред със страшните слухове чувала и впечатляващи такива за дебели бакшиши от силните на деня. Оказали се верни.

НА 52: РЕНИ ЛЪСНА ПО ПРАШКИ В МРЕЖАТА

За цяла вечер пеене Рени събрала доста солидна сума, с която обзавела новия си апартамент. „Добре ми дойдоха тези пари, всичко беше на шест. Оттогава имам изключително добро впечатление от този човек“, сподели Рени.

След това, когато отворила дискотека в София, тя посрещала Георги Илиев като клиент. Той се държал винаги учтиво и с уважение.

Вече 35 години на музикалната сцена Рени продължава да се радва на почитатели и да прави нови песни. Изпълнителката на „Като птица“ съумя да възвърне до някаква степен позициите си в бранша, след прекъсването, което направи преди време. Рени живя с двамата си синове в Израел.

Top
>