Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РИЧ ОТ „ДЪРЗОСТ И КРАСОТА“ ИДВА В БЪЛГАРИЯ

РИЧ ОТ „ДЪРЗОСТ И КРАСОТА“ ИДВА В БЪЛГАРИЯ

Рич Форестър от „Дързост и красота“, както стана популярен у нас актьорът Рон Мос, най-накрая ще гостува в България, но в амплоато си на музикант.

По ирония на съдбата, след като десетилетия наред родните телевизии излъчваха една от най-продължителните сапунки с негово участие, я спряха малко преди главният актьор да акостира на родна земя.

Мос ще зарадва феновете си и ще ги изненада с талант през лятото. Това стана ясно от публикация на кино журналиста Стаси Кара в социалните мрежи. Тя публикува снимка с актьора, а като локация на срещата им е посочила Калифорния.

В публикацията пояснява, че през лятото Рон Мос ще се качи на българска сцена заедно с певицата с български корен Мария Елена Инфантино. В официалния сайт на звездата обаче още няма обявена дата за концерт у нас, но през май той ще бъде в Европа, като на 6-ти ще има шоу в Испания, а на 13-ти – в Холандия, пише Монитор.

Музикалната кариера на Рон Мос започва още в края на 70-те, когато се изявява с бандата Player. Заедно вкарват няколко сингъла в класациите и дори пътуват на турнета с Ерик Келтън и Little River Band. Въпреки шеметната си кариера пред камера, той не спира да прави музика самостоятелно и има два солови албума “I’m Your Man” и “UnCovered”, а последно издаде компилацията “My Baby’s Back”.

Top
>