Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КИРКОРОВ ПОЗЛАТИ „РИТОН“ И ДРАГО ЧАЯ

КИРКОРОВ ПОЗЛАТИ „РИТОН“ И ДРАГО ЧАЯ

киркоров ритон чая

Филип Киркоров, който за няколко дни беше в България, донесъл куп скъпи армагани на старите си приятели от дует „Ритон“ – Катя и Здравко и на Драгомир Драганов – Драго Чая.

Кралят на руската естрада пристигна в България в края на миналата седмица с молдолската представителка на Евровизия Наталия Гордиенко. Двамата гостуваха в София, за да представят песента на изпълнителката – Sugar, чийто автор е той.

Стъпвайки на родна земя, роденият във Варна Киркоров се събра с част от българските си приятели и публикува в инстаграм няколко кадъра как се забавляват. “Такива моменти се запечатват в паметта завинаги”, написа към фотото Киркоров.

„Събрахме се!!! Това е слънцето!!! Нека винаги да е слънчево“, еуфоричен пък бе водещият от БНТ, който също сподели снимки с Филип и „Ритон“.

Киркоров, който е мултимилионер, донесъл на приятелите си червен и черен хайвер, лимитирана серия черна водка, както и водка със златни частици, както и скъпи бижута и аксесоари за Катя, Здравко и Драго. По този начин руският певец скрепил приятелството и се извинил на Ритонците, че четири години не си говорили заради дребни дрязги.

РАЧКОВ СДОБРИ ФИЛИП КИРКОРОВ И ДУЕТ “РИТОН” СЛЕД 4 ГОДИНИ ОБТЕГНАТИ ОТНОШЕНИЯ

Руската поп звезда и дует „Ритон“ се сдобриха след 4-годишна вражда. Дългогодишните приятели се скарали заради дреболии, но тъй като и руската звезда, и българските певци смятали, че са прави никой не протягал първи ръка за помирение. Димитър Рачков и екипът на „Забраненото шоу на Рачков“ се заеха с трудната задача да сдобрят Киркоров с Катя и Здравко и успяха. Преди седмица зрителите на шоуто станаха свидетели на заравяне на томахавките, пише Лупа.

Рачков бе поканил Катя и Здравко от прочутия български дует, но вместо да ги изпрати след изпълнението на новата им песен „Твоята жена“, водещият ги покани да седнат отново и осъществиха скайп връзка от Русия с Филип Киркоров. Макар че са много близки приятели, звездата на руската и българската сцена не поддържал връзка с Катя и Здравко през последните четири години. Причина за разрива в техните отношения станали изказвания на едната и другата страна в медиите по време на и след участието на дует „Ритон“ в едно от изданията на „ВИП Брадър“.

В деня, в който според Православната църква, се иска и се дава прошка, Филип Киркоров помоли приятелите си да се сдобрят и да „го приемат обратно в семейството“.

ФИЛИП КИРКОРОВ Е В СОФИЯ, ПОДКРЕПИ БЪЛГАРСКАТА ПЕСЕН ЗА “ЕВРОВИЗИЯ”

„Ние не бяхме скарани, нищо не се случи, но когато шоуто отива в живота, ние си играем ролите. Когато вие играехте ролята на „ВИП Брадър“, на вашите театрални сцени с колегите, аз дадох едно интервю и не се изразих правилно. Обидихме се един на друг и така не си говорихме четири години до този момент“, сподели Киркоров, който в типичния си стил бе облечен екстравагантно, а очилата му бяха под формата на бинокъл. С вълнение и голяма емоция руската звезда призна още: „Обичам ви много!“

Здравко Желязков пък отвърна с усмивка, че Филип е много чувствителен още от малък, а Катя разкри, че приятелят им вкарва много драматизъм във всичко и даже може да отрони и сълза, когато пожелае за по-силен ефект.

„Малко обича да драматизира нещата, но това е част от неговия чар“, не скри певицата.

В неделния ден Киркоров се разходи из центъра на София и засне видео по любимата му улица „Витошка“, която той нарече „софийския Арбат“. Облечен с бяла екстравагантна пухенка той си направи селфи пред НДК, където традиционно изнася концерти и запали свещички за здраве и за упокой в катедралата „Свети Александър Невски“.

Top
>