Вие сте тук
Начало > Музика > РОКСАНА СНИМА ПРОЕКТ С ПОЧИТАТЕЛИТЕ СИ

РОКСАНА СНИМА ПРОЕКТ С ПОЧИТАТЕЛИТЕ СИ

Гласовитата изпълнителка на музикална компания „Пайнер“ покани феновете си да станат част от реализацията на най-новото й музикално видео. Роксана има само едно изискване: всеки, който желае да бъде сниман в лентата да има навършени 18 години.

„Приятели, имам честа да ви поканя на снимките на новия ми видеоклип, към чисто новата ми песен, който ще се завърти в ефира на телевизия Планета. Датата е 14 юли 2016 година, всеки, който пожелае да стане част от лентатa, трябва да е на възраст над 18 години. Освен млади момичета и момчета, ще се радвам и по-зрели хора да видя на снимачната площадка. С режисьора Йордан Петков обмисляме много интересни и забавни кадри и съм сигурна, че ще се забавляваме страшно много заедно.
С нетърпение очаквам този ден и срещата си с вас. Мястото и часът на снимките ще ви съобщя допълнително, след като станат ясни всички локации на клипа. Тук е моментът да спомена, че във видеото ще участват няколко професионални модела, както и победителите от предизвикателството „Като две капки вода“ – сладурите Румяна и Митко. Обичам ви!“ – сподели певицата в социалната мрежа Facebook.

Roksana&RikoBand
Междувременно фолк звездата представи и нов проект заедно с оркестър Рико Бенд. Песента е озаглавена „Злато“ и бе промотирана с ТВ версия в YouTube.

Аранжиментът е създаден от Спас Лазаров, текстът пък е написан от самата Роксана и Саша. За грима се е погрижил Мис Бони, за прическите Момчил Спасов, стилист е Арабела. За заснемането на ТВ версията е отговорен режисьорът Христо Порязов.

 

Top
>