Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗАПОЧНА НАДДАВАНЕТО: РОКСАНА ЩЕ ПЕЕ БЕЗПЛАТНО НА СВАТБАТА НА ПОСТРАДАЛАТА ДЕБОРА

ЗАПОЧНА НАДДАВАНЕТО: РОКСАНА ЩЕ ПЕЕ БЕЗПЛАТНО НА СВАТБАТА НА ПОСТРАДАЛАТА ДЕБОРА

роксана roksana

Роксана е готова да пее безплатно на сватбата на нарязаната Дебора от Стара Загора, когато момичето тръгне да се жени. Фолкпевицата сподели, че й е много тежко за ужаса, който 18-годишната девойка е преживяла.

Пред „България Днес“ изпълнителката разкри, че й е трудно да спи нормално само като си представи какви болки е изпитвала Дебора.

„Пожелавам на момичето да оздравее и да се чувства добре. Надявам се по някакъв начин да забрави за тези кошмари, които са й се случили, и да намери сили, за да продължи живота си напред. Много бих искала да срещне силна подкрепа в лицето на нейните близки и роднини и вярвам, че това момиче ще бъде щастливо и с повече воля и усилия ще си стъпи на краката. Надявам се да намери съвестен и обичащ мъж, а аз от сърце обещавам да пея безплатно на сватбата им“, заяви емоционално Роксана. Певицата разкри, че самата тя за момента няма да става булка и няма да вдига сватба с половинката си.

НОВИЯТ НА РОКСАНА Й БИЛ ОХРАНА

„Не сме планирали да се женим на този етап. Нямаме никакво време, за да организираме такова тържество, а и живеем прекрасно, като си гледаме кариерите и децата. И все пак аз смятам, че сватбите са нещо прекрасно! Хората винаги са се женили и ще продължават да се женят.

„Нямам никакво време за себе си, дори да се наспя и да се нахраня нормално. Чалга дивата със смях разкри, че тайно се надява някое от участията й да отпадне, за да си открадне няколко дни и да заведе децата си на море. Певицата има двама синове, големият е на 21 г., а малкият преди дни навърши 6 г.

Top