Вие сте тук
Начало > Край Босфора > РУСЕНКАТА ГЮЛСИМ АЛИ СЕ ВЪРНА В БЪЛГАРИЯ

РУСЕНКАТА ГЮЛСИМ АЛИ СЕ ВЪРНА В БЪЛГАРИЯ

гюлсим али gulsim gyulsim ali

Русенката Гюлсим Али, която направи шеметна кариера в турските сериали, се завърна за кратко в родината си. Тя долетя в София от Истанбул, за да присъства на връчването на наградите „Дама на годината 2024“. Красивата актриса получи приза в категория „Най-успялата българка в чужбина“

Под светлините на прожекторите попада преди 15 години, когато печели титлата „Супермодел на България“. По онова време е едва на 14 години и е най-малката участничка в надпреварата, която обаче успява да впечатли журито с отличните си мерки и височина от 174 см.

ЗВЕЗДА ОТ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ РАЗПУСКА В РУСЕ

По-късно красавицата представя България и на световен конкурс в Сао Пауло, където жъне овациите на темпераментна на бразилската публика, пише „Уикенд“.

29-годишната днес наследница на български турци прави и първите си стъпки като актриса през 2012 г., когато бива одобрена за роля в сериала „Последното лято на Балканите 1912“.

Гюлсим снима сагата в Северна Македония, а впоследствие се преселва в Истанбул. Край Босфора тя заживява при роднини на майка си.

Top
>