Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > С КАКВО КАРЕН Е ПО-ДОБЪР ОТ ДЖИЗЪСА?

С КАКВО КАРЕН Е ПО-ДОБЪР ОТ ДЖИЗЪСА?

карен karen zlatka златка

Златка Райкова и новото ѝ гадже Карен определено изглеждат така, сакаш са наистина влюбени един в друг. Е, това си го знаят само те, но е факт, че плеймейтката е по-усмихната и щастлива.

Връзката ѝ с Благой Георгиев изглеждаше безоблачна, но зад кулисите нещата не са стояли точно така. Преди време в Instagram Златка си позволи да коментира връзката си с Джизъса, наричайки го егоцентрик, а именно това е попречило на взаимоотношенията им.

ЗЛАТКА РАЙКОВА ПРИЗНА, ЧЕ Е НИМФОМАНКА

На този фон Карен се откроява с няколко неща, които не включват белите зъбки, които доста напомнят тези на Иконостаса. За разлика от Благо, Карен е много по-общителен, твърдят близки до двойката.

златка райкова карен zlatka raikova karen

Арменецът бил душата на компанията, не се изтъквал с възможностите си и се държал супер с детето на Златка. Малкият Благойчо е кръстен на баща си, но Райкова каза, че съжалява за избора на име, но вече е доста късно, за да го смени.

Карен не е известен с безбройните си връзки и забивки с всевъзможни момичета, пише vbx7. Това определено е голям плюс в полза на младия мачо. Да, Карен е младо лъвче и със сигурност пали моторите на Райкова повече от Джизъса.

ЩЕ РАЗОРИ ЛИ ЗЛАТКА РАЙКОВА КАРЕН?

Още едно предимство на Карен пред Благо – Златка изглежда е по-обичана и желана. Плеймейтката не демонстрира любовта си с Карен често, но пък щастието обича тишината, а това е знак, че двамата ще имат продължителна връзка.

Top