Вие сте тук
Начало > Музика > САКИС КУКОС ПРЕДСТАВИ „ОТИВАЙ СИ“

САКИС КУКОС ПРЕДСТАВИ „ОТИВАЙ СИ“

Сакис Кукос се радва на новия си клип със заглавие “Pare ton dromo”, което в превод означава “Отивай си”. Музиката и аранжиментът на песента са на Don Christo, а текстът е на Elena Mara. В превод на български припевът звучи така.

“Хващай пътя, който заслужаваш, сърцето ми не издържа повече. Отново няма да ме изиграеш. Хващай пътя и продължавай. Времето отмина и изведнъж ти нямаш място в моя живот”.

“Pare ton dromo” е първата песен на изпълнителя за 2016 година, а клипът скоро ще се радва и на своята гръцка премиера.

Сакис Кукос работи по видеолентата отново с режисьора Йордан Петков, който е бе и зад камерата като оператор. Негов е и оригиналния сценарий, в който актьорските роли се поверени на Сакис Кукос и на красивата моделка Анастасия. Сцените са заснети в България на красива кариера.

Най-любопитната новина около снимките е, че прогнозата за снимачния ден била за топло време, но се оказало обратното. Сакис Кукос разказа, че било толкова студено, че се наложило да бъдат повторени някои от сцените, защото буквално треперел от студ.
Сакис Кукос сподели, че очаква с нетърпение Великденските празници, които винаги прекарва със своето семейство в Гърция.

 

Top
>