Вие сте тук
Начало > FAMOUS > САМ АСГАРИ: БАЩАТА НА БРИТНИ Й СЛОЖИ СПИРАЛА, ЗА ДА НЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ ОТ МЕН

САМ АСГАРИ: БАЩАТА НА БРИТНИ Й СЛОЖИ СПИРАЛА, ЗА ДА НЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ ОТ МЕН

сам асгари бритни спиърс

Фитнес треньорът Сам Асгари, който вече пет години е официално гадже на презрялата поп принцеса Бритни Спиърс, за първи път отвори уста пред медиите за отношенията на половинката си с нейния баща и избълва змии и гущери като за сто терариума. 27-годишният иранец явно е трупал дълго време огромна злоба, защото избликът му пред сп. „Пийпъл“ директон започна с: „Бащата на Бритни е шибан боклук“.

„Не ме е срам, че употребявам такива думи, нали САЩ е свободна страна и всеки има право да говори това, което смята за истина? Ако не мога да разкрия какво представлява този човек, по-добре да не бяхме бягали със семейството ми от ислямистите в Техеран“, изригна Асгари.

НАДАРЕНО ЖИГОЛО ВЪРНА БРИТНИ КЪМ ЖИВОТА

Той твърди, че иска да се ожени за Бритни Спиърс и двамата в най-скоро време да имат деца, защото възрастта на любимата му напредва и скоро ще навърши 40. Татко й Джейми обаче, който по съдебно разпореждане има пълен контрол над действията й не само в публичен, но и в личен план, лично задължил семейния лекар да постави на певицата спирала, за да не може да забременее. britni-britney-sam

„Такива ужаси като в Аушвиц не си позволяват дори най-отчаяните екстремисти в родината ми. В какъв свят живеем, къде е американската демокрация?“, чуди се младежът. Въпреки всички пречки той заявява пределна мотивираност да остане с Бритни и да я види свободна от игото на баща й. Дали не е мотивиран от факта, че тя би получила конкрол на банковите си сметки от над 350 милиона долара, смуглият красавец отказва да отговори.

Сам изказва огромната си благодарност към феновете на половинката си, които създадоха движението „Да освободим Бритни“, което вече е набрало над 300 000 членове. Организацията лобира за отнемането на попечителството от Джейми.  Следващото дело между баща и дъщеря е насрочено за този септември.

СЕСТРАТА НА БРИТНИ СПИЪРС ОБВИНИ ИЛОН МЪСК ЗА СМЪРТТА НА КОТЕТАТА СИ

Асгари не пропуска да се похвали колко добре се разбира с двамата синове на поп принцесата от брака й с Кевин Федърлайн. Тийнейджърите прекарват повечето време при татко си, но Сам е доволен и на редките моменти, които споделя с тях и Бритни.

Top
>