Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > САМИ ХОССНИ ЗАПОЗНА ГАДЖЕТО С РОДАТА В ЕГИПЕТ

САМИ ХОССНИ ЗАПОЗНА ГАДЖЕТО С РОДАТА В ЕГИПЕТ

сами хоссни sami hossni

Сами Хосни се ориентира към олтара! Ето че вече запозна гаджето си Мила Савова с родата в Египет. Блондинката, която също като Сами е професионален спортист и има титли по бойни изкуства, познава майката на инструктора отдавна, но вече се запозна и с всички останали роднини в топъл Египет. Както феновете знаят, Хосни е плод на любовта между българка и египтянин.

„Малко хора са наясно колко много принадлежа на Египет и колко много са хората там, които истински обичам и ценя! Радвам се, че Мила вече познава цялото ми семейство. Това е нещо много, много специално!“, хвали се здравенякът и позира с Мила в зелено кътче, обградено с палми. Двамата са на сватба, но не на тяхната, а на близки на Сами Хосни.

„Когато имаш подкрепата на семейството си и на любимия човек, не ти трябва здравец и детелинка в ръката. Ти имаш всичко!“, щастлива е на свой ред Мила.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sami Hossny (@samihossny)

Тя е първата европейска шампионка по бразилско джуджицу за България, като печели титлата през 2017 г. Самият Хосни пък е десеткратен шампион на България по кикбокс, отбелязва България днес.

САМИ ОТ “ФЕРМАТА” СЕ ПРЪКНА В ПРОДУКЦИЯ НА NOVA

Двамата изживяха един труден момент покрай тв риалитито „Фермата 5“, където фитнес треньорът успя да стигне до финала, но също така влезе и в леглото на една от участничките, докато неговата половинка го гледаше на екран. За късмет на Сами Мила се оказа с широка душа и след като го прие обратно при себе си, сподели, че е уверена – „Той си е научил урока“.

Сега всичко лошо е зад гърба им и след запознаването с родата и присъстването на сватбата двамата направиха задължителната туристическа обиколка на Кайро, видяха пирамидите, яздиха камили и коне и се пекоха на плажа.

Top
>