Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ФЕРМЕРЪТ САМИ И СЪРВАЙВЪРКАТА МИЛА ЧАКАТ БЕБЕ

ФЕРМЕРЪТ САМИ И СЪРВАЙВЪРКАТА МИЛА ЧАКАТ БЕБЕ

сами-мила-sami-mila

Фитнес инфлуенсърът Сами Хосни преди време беше обвинен, че не споделя онлайн от моментите с половинката си. На тези обвинения той отвърна с аргумента, че профилът му е посветен на фитнеса. Е, той направи едно изключение:

„Решихме, че ни омръзна да спим и да правим каквото си искаме през цялото време. И така де… изглежда, че имаме нов шеф. Шефът най – вероятно ще стартира работа на новата си позиция през Октомври 2022“, пише под снимката с новината Сами. И така – инфлуенсърската двойка ще стават родители!

СЛЕД „СЪРВАЙВЪР“: САМИ ЗАВЕДЕ МИЛА НА БАЛИ

Понеже сме фенове на математиката, сметнахме, че най-вероятно бъдещото инфлуенсърско бебе е заченато по време на дългото им пътуване из Бали. Така родният хайлайф ще се сдобие с второ балийче, след като преди време Джулиана Гани и Илиян Найденов се хвалиха, че малкият Давид е заченат на екзотичната дестинация.

Половинката на Сами, инфлуенсърката Мила Савова, беше сред участниците в последния сезон на Survivor. Пред последователите си в Instagram тя сподели, че с останалите момичета там бързо са забравили за женските проблеми… просто защото не са имали такива! Е, явно Мила се е възстановила бързо.

Самият Сами кривна от връзката си с Мила по време на участието му в риалити. Когато тя влезе в Survivor пък, показа опасна близост с друг от участниците.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sami Hossny (@samihossny)

Top
>