Вие сте тук
Начало > Събития > САМО ДЕН НИ ДЕЛИ ОТ ФИНАЛА НА КОНКУРСА МИС СВЯТ БЪЛГАРИЯ

САМО ДЕН НИ ДЕЛИ ОТ ФИНАЛА НА КОНКУРСА МИС СВЯТ БЪЛГАРИЯ

На 29 юни в емблематичния клуб Ялта ще се проведе националният конкурс Мис Свят България 2016! Победителката ще представи страната ни на Мис Свят 2016 – Америка!
На второ място класиралата се финалистка ще представи България на Мис Земя – Филипините, а на трета и четвърта позиция на Мис Топ Модел на Света – Германия и Мис Седем Континента Турция.

Председател на почетното жури ще е многоуважаемият проф. Любомир Стойков, сред специално поканените гости се отличават имената на Юлияна Дончева, президентът на модна агенция Ивет Фешън – Ивета Григорова, Мис Латвия, Мис Свят България 2000 Ваня Пейчева и Мистър Свят България 2016 Калоян Михайлов.

В официалния тур участничките ще се представят в изтънчените вечерни тоалети на Брайдал Хаус, а за шикозната коктейлната част ще се погрижи Валерия Карло. В тура по бански, гостите на събитието ще имат възможност да видят ексклузивната нова бутикова колекция на дизайнерката, както и нови модели на марката Шугарфри.

С джаз и класикически ритми музикалната програма на DEMO Entertaiment и Sofia Music Enterprises ще разведряват гостите на събитието. Група Ice Cream, поп изпълнителката “ИРРА” и музикантите от бързо набиращата популярност смуут джаз група Global Society, са малка част от изненадите на Гала вечерта. DJ GAGALOVE идва със специален за събитието музикален микс и ексклузивен парти-сет за официалното афтър парти след 23 часа. Виенски салон “Романс” ще зарадва гостите на автър партито със специално подготвена диетична торта.

мис

Top
>