Вие сте тук
Начало > FAMOUS > САМО ПЕТЯ ДИКОВА ДАЛА ПАРИ ЗА ОПЕРАЦИЯТА НА САШКА ВАСЕВА

САМО ПЕТЯ ДИКОВА ДАЛА ПАРИ ЗА ОПЕРАЦИЯТА НА САШКА ВАСЕВА

петя дикова petya dikova

Много известни личности призоваваха хората да дарят пари за операцията на Сашка Васева, а самите те не са дали нито лев за да подпомогнат фолк певицата, която в момента се бори за живота и зрението си в Германия. Единствено Петя Дикова е превела немалка сума за лечението на Дупнишката мадона.

Съпругът на Васева призна, че е много благодарен на журналистката, която единствено от популярните лица у нас е превела сума, за да подпомогне Сашка Васева. Той вижда всеки дарен лев и не скри възмущението си, че никой от колегите и родните звезди които споделяха сторите с дарителските сметки на Сашка, не се е бръкнал дори и с 1 лев, пише Лупа.

СЪПРУГЪТ НА САШКА ВАСЕВА С НОВИ ПОДРОБНОСТИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО Й

Христо Бакърджиев отрече слуховете, че операцията на Сашка може да бъде поета от здравната й застраховка защото тя няма такава Германия, а и практиката на доктора е изцяло частна.

Припомняме, че ретро фолк легендата бе оперирана от тумор в мозъка в Германия. До тежката животоспасяваща операция се стигна, след като години наред изпълнителката на „Левовете в марки“ живееше в заблуждение, че страда от атрофия на очния нерв.

Top
>