Вие сте тук
Начало > FAMOUS > САНЯ АРМУТЛИЕВА: НЕ СЪМ ОТКРАДНАЛА МЪЖА НА КАМЕЛИЯ ТОДОРОВА

САНЯ АРМУТЛИЕВА: НЕ СЪМ ОТКРАДНАЛА МЪЖА НА КАМЕЛИЯ ТОДОРОВА

саня армутлиева

Музикалният продуцент Саня Армутлиева направи неочаквани признания за интимния си живот пред водещата Алекс Сърчаджиева в предаването „Животът по действителен случай“ по Би Ти Ви. Дългогодишната шефка на „Вирджиния рекърдс“ говори за любовта в живота си и опроверга твърденията на певицата Камелия Тодорова, че е откраднала мъжа й Майкъл Кунстман.

„Изобщо не съм откраднала мъжа на Камелия Тодорова. И не само нейния, а и ничий друг съпруг не съм откраднала. Майкъл ми даде големия шанс да се занимавам с музикален бизнес, той повярва в мен. Видял е нещо в мен, оттам започна всичко. Никога не е бил нещо повече от един най-добрите ми приятели“, отсече къдрокосата продуцентка.

Тя се запознава с тогавашния съпруг на Камелия Тодорова в началото на 90-те години. Той вижда качествата в напористата Армутлиева и помага за нейните първи стъпки в музикалния бизнес.

Версията на джаз изпълнителката обаче е по-различна. По думите на Камелиия Тодорова, тя разбрала по доста брутален начин, че съпругът й Майкъл има любовна афера със Саня Армутлиева. Това се случило, когато Камелия живеела в Германия. А мъжът й пътувал с колата и със Саня преспивали в различни хотели.

САНЯ АРМУТЛИЕВА СБЪДНА НАЙ-ГОЛЯМАТА СИ МЕЧТА

„Дъщерите завариха баща си в едно легло с нея“, твърди джаз примата. През 1990 г. тя се връща в Германия, като развод на мъжа си не дава до 2000 година. Майкъл Кунстман обаче така организирал нещата, че не оставил на Камелия никакво наследство, както постъпил с първата си съпруга, а също и с майка си.

През 1994 г. Саня Армутлиева се запознава със съпруга си Тим, с когото имат две деца. Тя се среща за първи път с английския промоутър на концерт на Крис де Бърг в НДК. Британецът дълго се борил за сърцето на Саня. „Сваляше ме пет години, три пъти му отказах да се оженим“, разкрива Армутлиева.

„Имам късмет с човека до мен. Сега е в Берлин, наскоро стана доктор по философия, отказа се да е музикален промоутър. Супер много се гордея с него. Дъщеря ни Алма е в Лондон, а Маргарита е тук, ние сме интернационално семейство“, каза продуцентката.

Top
>