Вие сте тук
Начало > Шоу > САШО КАДИЕВ ЩЕ ВОДИ НОВОТО ШОУ НА BTV, КАПИТАНИ ЩЕ СА ГЛАДНИШКА И ПЪДЕВ

САШО КАДИЕВ ЩЕ ВОДИ НОВОТО ШОУ НА BTV, КАПИТАНИ ЩЕ СА ГЛАДНИШКА И ПЪДЕВ

сашо кадиев христо пъдев милица гладнишка kadiev

От 1 януари, всяка делнична вечер от 20,00 часа, водещият Александър Кадиев ще задава любопитни въпроси на двата отбора в телевизионния куиз, ръководени от актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев.

Във всеки отделен епизод двамата капитани ще намират солидна опора в лицето на една популярна личност, с която ще се борят докрай не просто да вземат победата, но и събраната парична сума в предаването да отиде при публиката, която подкрепя именно тях.

САШО КАДИЕВ СМЕНЯ ЦИТИРИДИС, СТАВА ВОДЕЩ НА НОВОТО ШОУ ПО BTV

Задачата на Милица и Христо в „Кой да знае?“ по bTV няма да е никак лесна. Въпросите в куиз шоуто са уникални, любопитни и много забавни. Всеки ден от тях зрителите и участници ще научават нещо ново или ще си обясняват факти, за които никога не са се замисляли.

Този нестандартен подход ще бъде приложен и при отговорите, които ще бъдат илюстрирани с кратък обяснителен клип или с визуализация в студиото. Именно от отговорите на въпросите ще зависи хода на играта, което ще се отрази на динамиката, забавлението и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран.

Top
>