Вие сте тук
Начало > Край Босфора > СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ НАПОМПА ДУПЕТО СЪС СИЛИКОН

СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ НАПОМПА ДУПЕТО СЪС СИЛИКОН

серенай саръкая serenai sarukaya

Серенай Саръкая откри морския сезон и първите й плажни снимки за 2023-та показаха промяна в задните й части. За разлика от предишни години, сега дупето на актрисата не е кльощаво и плоско, а сочно като на плеймейтка.

Турският таблоид „Гюнайдън“ побърза да се консултира с изтъкнати пластични хирурзи и на базата на разговорите с тях стигна до заключението, че екранната Мира Бейлидже е тапицирала „Б“ страната си със силикон.

Допреди година-две Серенай се кълнеше, че за нищо на света не би се подложила на пластична операция. „Харесвам се естествена“, твърдеше тя. Впоследствие боаче размисли и напълни пазвата си със силиконови импланти.

СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ СЕ РАЗДЕЛИ С ГАДЖЕТО, А СИЛИКОНЪТ В ГЪРДИТЕ Й СЕ СПУКА

Тунингованата гръд на звездата от „Кварталът на богатите“ подпали ревност у съпругата на Къванч Татлъту. Двамата имат много любовни сцени със Саръкая в актуалния им сериал „Фамилията“.

Напоследък Серенай няма сериозна връзка. През 2022-а хубавицата имаше кратки забежки с бизнесмените мултимилионери Йондер Йозтархан и Умут Евирген, а в миналото бе гадже на Керем Бурсин, Чаатай Улусой, Октай Кайнарджа и Джем Йълмаз.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Serenay Sarıkaya (@serenayss)

Top