Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СГОДИХА ЛИ СЕ ДАКОТА ДЖОНСЪН И КРИС МАРТИН?

СГОДИХА ЛИ СЕ ДАКОТА ДЖОНСЪН И КРИС МАРТИН?

дакота-джонсън-крис-мартин

Актрисата, добила световна популярност с ролята си в „50 нюанса сиво“ Дакота Джонсън, провокира твърдения, че се е сгодила, след като през миналия уикенд се появи с голям годежен пръстен на ръката си, пише People.

На снимката, на която е засечена звездата, тя не носи никакви други бижута, освен пръстена с огромен зелен скъпоценен камък, което накара международните издания да пишат, че е твърде вероятно приятелят ѝ Крис Мартин най-после да е направил решаващата крачка дни преди Коледа.

Засега нито Дакота и Крис, нито техни официални представители са коментирали тези твърдения.

ЗВЕЗДА ОТ “50 НЮАНСА СИВО” ИНВЕСТИРА В ИГРАЧКИ ЗА ВЪЗРАСТНИ

Джонсън и Мартин са заедно от 2017 г., като през годините двамата винаги са се старали да пазят връзката си далеч от публиката, а през 2019 г. се появиха и слухове, че са се разделили, отбелязва life.dir.

Преди време в медиите излезе информация, че бившата съпруга на фронтмена на Coldplay – Гуинет Полтроу, с която музикантът има две деца – дъщеря Епъл и син Моузес, е подтикнала Крис да даде още един шанс на връзката си с Дакота Джонсън. Гуинет много харесвала Дакота, а и искала бившият ѝ съпруг, с когото поддържат приятелски отношения, да бъде щастлив със своята нова половинка.

Преди няколко месеца Джонсън режисира видео на бандата на Крис Мартин Coldpay, което излезе точно за Свети Валентин.

„Това беше истинска мечта“, каза тогава за изданието Extra Дакота Джонсън.

Top
>