Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > КРИСКО СВАЛИ МАСКАТА НА ШАПКАТА В „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“

КРИСКО СВАЛИ МАСКАТА НА ШАПКАТА В „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“

шапката

Шапката е поредният участник, който напусна шоуто „Маскираният певец“. Издъни го песента на Криско „Шапка ти свалям“. Заплашени от изгонване тази вечер бяха също Кукерът  и Гарванът.

Под маската на Шапката се оказа че е, Къци Вапцаров. Това се оказа един от най-трудните образи за познаване. Единственият, който позна бе половинката на Гала Стефан, който е в публиката.

„Страхотно шоу, искам да благодаря, че ме поканиха. Не бях пял от „Като две капки вода“. Гледах много клипове на Рафи, на Криско… за да ги копирам. Яд ме е, че не успях да изпея всичките си песни“, заяви Къци.

Панелът се издъни брутално. Ники Кънчев предположи, че е актьор, но няма представа кой е. Все пак заложи на Станимир Гъмов, а Гала на Стойчо Сакалиев. Геро предположи също, че е Гъмов, а Мария Илиева заложи на Ники Станоев.

Водещите Рачков и Зуека изненадаха с новина. Един от отпадналите участници в предаването ще се завърне в шоуто, но зад нова маска. Това може да е Иван Звездев, Джулиана Гани, Димо Алексиев, Бате Енчо, Филип Аврамов, Юлиян Константинов, Прея, Албена Михова и Вальо Михов. Това ще се случи на финала на шоуто.

Top