Шеф Виктор Ангелов, който се стяга за втори сезон на „Hells kitchen“, отвори закусвалня с шкембе чорба и кебапчета в центъра на София.
Готвачът, който заряза „Мастършеф“ по Би Ти Ви заради кухнята на ада по конкурентната Нова телевизия обаче предлага доста скъпо традиционните нашенски манджи. Порция шкембе чорба при Ангелов струва 4.89 лева, само няколко стотинки по-евтино излиза шопската салата.
Модерният напоследък бургер гони девет лева, принцесата е 3.49, а пържените картофи са лев и петдесет. Двойка кебапчета в меню са близо седем лева, а за четвърт пиле на грил клиентите трябва да платят осем лева.
Солените цени са и заради локацията на закусвалнята, която разполага с едва три-четири седящи места.