Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ШЕФ КУСТЕВ ПОКАЗА СЕКСИ ГАДЖЕТО СИ

ШЕФ КУСТЕВ ПОКАЗА СЕКСИ ГАДЖЕТО СИ

кустев kustev

Eдин от най-колоритните готвачи у нас шеф Илиан Кустев почива пълноценно в Гърция преди да прикове вниманието на зрителите като един от тримата членове на журито в „Мастършеф“.

На пътешествието той е приятелката си, с която са заедно вече година. Гаджето му Силвия е доста по-млада от него и се разбира прекрасно с щерката на готвача, която е от предишна връзка.

„Тя е добра и много се грижи за мен. Изключително отговорна е, обича да готви…Вече рядко се срещат такива млади дами“, хвали я новият член на журито в кулинарното шоу.

ЕТО С КАКВО ШЕФ КУСТЕВ ВПЕЧАТЛИ ДЖОНИ ДЕП

Приятелката му е най-големият фен на качамака, с който готвачът впечатли самия Джони Деп.

Тя пък му приготвя здравословни ястия, тъй като шеф Кустев е известен с този си начин на живот и спортуването. Здравословното хранене му помага да има не само неизчерпаема енергия и тонус, но и елегантно тяло.

Силвия пък със сигурност е магнит за мъжките погледи с изрязания бански, с който събира тен и своята забележителна Б-страна. Двамата вече се в България и готвачът отново заляга над рецептите.

За своите 26 години професионален опит шеф Кустев е консултирал и ръководил редица престижни ресторанти и вериги в България.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Silvia Iremieva (@iremieva_silviya)

Top