Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ШЕФ МАНЧЕВ СЕ РАЗДЕЛИЛ С ЖЕНА СИ И ВЪРТИ НОВА ЛЮБОВ

ШЕФ МАНЧЕВ СЕ РАЗДЕЛИЛ С ЖЕНА СИ И ВЪРТИ НОВА ЛЮБОВ

manchev

Шеф Иван Манчев се е разделил със съпругата си Марина, издават негови близки. От няколко месеца топ готвачът има нова любов, за която избягва да говори публично. Въпреки дългогодишния брак, който го свързваше с майката на двете му деца, кулинарят взел категорично решение за развод. Сега е много щастлив с настоящата си приятелка.

Потърсен за коментар относно семейния си статус, Манчев отказа да уточни с аргумента, че не говори за личния си живот.

За новата любима на шеф Манчев не се знае много, защото не е популярно лице. Запознати издават, че е по-млада от него и се занимава с частен бизнес. Двамата разнообразявали връзката си, която датирала от месеци, пътувайки заедно по света. През миналия октомври били в Азия на кулинарен туризъм с журналистката Деси Цонева и мъжа й Явор Стефанов. Педи това пък обикаляли Европа.

Докато шеф Манчев е зает с новата си приятелка, за двете му деца Христо и Виктория се грижи бившата му. Хлапетата останали да живеят с Марина, а кулинарят се изнесъл при гаджето си, пише Уикенд. Въпреки това той се стараел да прекарва време с наследниците си и ги подкрепял финансово със солидна издръжка.

От малкия екран шеф Манчев се представя като строг, но справедлив професионалист. Това не е само екранен образ, защото и в живота имал същото поведение, издават негови близки.

Той бил много взискателен към децата си и редовно ги наказвал.Л ишавал от любимите им занимания за неопределено време. „Понякога са толкова палави, че ако не ги накажа, ще ми се качат на главата“, споделял е топ готвачът в свои интервюта.

Въпреки скандалите, които го отчуждили от Марина, след раздялата бившите съпрузи съумели да заровят томахавката в името на наследниците си. За да се чувстват децата щастливи и спокойни, те се стараели да се придържат към добрия тон и да не повишават глас в тяхно присъствие.

Top
>