Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ШЕНАЙ НА СУЗАНИТА ЧУКНА 50 С НОВ ЛЮБОВНИК

ШЕНАЙ НА СУЗАНИТА ЧУКНА 50 С НОВ ЛЮБОВНИК

шенай мурад shenai murad

Майката на Сузанита отпразнува 50-годишен юбилей в компанията на новия си любим Румен. Шенай Кузева, която се разведе с фолклегендата Орхан Мурад след 19 години брак и смени фамилията си с моминската след официалната раздяла, има нов любим до себе си. Името на новия избраник на блондинката е Румен Керимов и любовта между двамата изглежда повече от изпепеляваща.

„Чувствам се в истинския смисъл на думата обичана жена. Щастлива, желана, вярваща в мъжа до нея. За 19 години брак Орхан не направи и малка част от всички прекрасни изненади и подаръци, с които ме зарадва Румен за по-малко от три месеца връзка“, сподели ексклузивно пред „България Днес“ Шени.

Една от тях била преди броени дни, когато Кузева чукна 50 г. и събра най-близките си в елитно заведение.

ОРХАН МУРАД СЕ РАЗВЕДЕ С ШЕНАЙ, НО ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО

„Бях адски приятно изненадана в 11:59 ч. на вратата ми от любимия, който трябваше да пътува уж по това време от Франция за Англия с колата си по разни задачи, но се озова на вратата ми“, разказа Шенай.

Юбилеят се оказал тройно по-щастлив. От една страна, дъщерите й Сузанита и Александра подготвили празнична вечеря, украса, торта и други изненади. А от друга били родителите й, на които благодари, че са я създали и отгледали с любов и грижи.

„Щастлива баба съм с внучето Краси, който направи 2 годинки преди няколко дни, и Матиас, който скоро навършва 5 месеца“, добави русокосата красавица, която изглежда напълно забравила за близо двете десетилетия, прекарани с изпълнителя на „Хиляди слънца“ и „Ново гадже“.

Този път рефренът на Орхан „ново гадже ще си намеря, теб ще зарежа, ще въздишаш по мене дълги нощи и дни“ се обръща като бумеранг срещу него. Сега Шенай е с ново гадже и не крие любовта и привързаността си към него.

Още повече че стресът от развода с Орхан Мурад докарва втори рак на вече бившата му съпруга Шенай Кузева. Злокачественото образувание е в областта на дясната гърда на майката на Сузанита и през есента е изрязано след 8-часова операция в престижна турска клиника, пише Българияд нес.

След тежката хирургическа интервенция Шени прекарва 17 дни следоперативен период в болничното заведение.

Наред с изрязването на раковите клетки Шенай ляга на операционната маса и за пълно преобразяване на лицето. Мацката си прави модерните „котешки очи“, удължава и изостря брадичката, опъва кожата и още куп естетични процедури, които да я разкрасят и вдъхнат нови и свежи сили за живот и самочувствие.

МАЙКАТА НА СУЗАНИТА СТАНА ПРОДАВАЧКА

„Правиха ми липосукция на гърба и корема – извличат оттам мазнина и с нея запълниха дупките от махането както на предишния рак на лявата гърда, така и на този на дясната сега. Така се случи по време на развода – ракът се яви и на дясната гърда благодарение на стресовете, които прекарвам, и защото ме остави без стотинка. Опипах тумора, който бе като бучка. Постепенно започна да расте и да променя цвета на кожата. Изследването показа, че стресът е отключил усложняването му и той е злокачествен – рак“, разказва Шенай, която след цялостната реконструкция на лицето вече е напълно възстановена.

За непозната страна от брака на Шенай и Орхан разкри и дъщерята на Шени от предишния й брак Александра.

„Орхан Мурад системно изневеряваше на майка ми. Още сестра ми Сузанита беше бебе, а той си викаше любовници вкъщи. Дори когато мама я оперираха от рак и лежеше с адски болка в леглото, у нас отново идваха жени.“

По-голямата сестра на Сузанита изригна мощно, след като дълго време пази мълчание в името никой да не страда. Драмите в семейството на Орхан Мурад и бившата му съпруга Шенай настъпиха, след като стана ясно, че популярният певец се развежда с майката на Сузанита.

Неотдавна изпълнителят на „Хиляди слънца“ атакува яростно бившото си семейство. Певецът обясни, че всички са го „използвали за банкомат“ и е „плащал само зависимостите им“.

Това направо вбесява доведената щерка на музиканта.

КЪРМАТА НА СУЗАНИТА СПРЯЛА ЗАРАДИ ОРХАН МУРАД

„Исках да запазя мълчание, ала не се сдържах. Когато изневеряваш системно на една жена, грабиш от самочувствието й. Орхан Мурад казва, че няма зависимости. А постоянно да си имаш любовници какво е – физиологична нужда ли“, чуди Александра.

Доведената дъщеря на Орхан Мурад искрено се надява той да не постъпва с новото си бебе, както с нея и сестра й. Както е известно, хитовият музикант очаква бебе от новата си жена Камелия.

„Гледай си семейството, но само моля те не казвай на новото си дете да се спасява, когато навърши 18 години, както направи с нас“, добави сестрата на Сузанита.

Днес всичко изглежда забравено, а Шенай сподели пред „България Днес“, че вече е простила всичко на Орхан и му пожелава най-хубавото в живота. Сега мястото на Мурад е заето от Румен и изглежда, че новата двойка е по-щастлива от всякога.

Top