Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕКСТРЕМЕН ШОПИНГ В “ЕДИН ЗА ДРУГ”

ЕКСТРЕМЕН ШОПИНГ В “ЕДИН ЗА ДРУГ”

един за друг

Поредната нова седмица в предаването „Един за друг“ стартира с вълнуващо предизвикателство за дамите, които ще трябва да докажат, че могат да правят повече от две неща едновременно. След като предаването напуснаха Зорница и Валентин, на първо място в генералното класиране продължават да са Тяна и Иво. Последни с най-малко средства в своята сметка засега са Тина и Станимир. В новия епизод жените ще се отправят на щур шопинг, за който ще са им нужни добра памет и концентрация.

Много забавно и атрактивно ще бъде предизвикателството за дамите утре вечер. Нежните половинки не само, че ще пазаруват, но ще го правят с автомобил, който се движи на заден ход по трасе с препятствия.

РАЗМЯНА НА РОЛИТЕ И ДИВ СМЯХ В НОВОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО В “ЕДИН ЗА ДРУГ”

Междувременно техните половинки ще им диктуват по телефона поръчките. За да се справят успешно с изпитанието, жените ще трябва да запомнят какви предмети трябва да купят, а също и да го направят за определено време.

Ще бъдат ли мъжете предпазливи в това предизвикателство или ще заложат всичко на успеха на техните половинки? Коя от дамите е най-добрият шофьор и коя има най-добра памет, не пропускайте да гледате в новия епизод на най-романтичното състезание в родния ефир.

Top