Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ОТНОВО СКАНДАЛ В “КАПКИТЕ”: АЗИС ОБВИНИ ФЪНКИ В РАСИЗЪМ

ОТНОВО СКАНДАЛ В “КАПКИТЕ”: АЗИС ОБВИНИ ФЪНКИ В РАСИЗЪМ

азис като дне капки вода

Азис направи голям, но режисиран скандал в „Като две капки вода“ и след Мегз реши да напомни за движението Me Too в България. Певецът кротко изчака до края на предаването, за да обвини Фънки в расизъм. Повод стана изпълнението на Рафи, който имита Азис и изпя неговия хит „Сен Тропе“.

Чалга звучението на песента и външния вид на Рафи, решен като Азис в черни къси гащи, чорапогащник и обувки на ток, накараха Фънки да напусне за минута мястото си като жури. Ставането от стола бе в средата на предаването, но едва няколко минути преди края Азис се сети да се възмути от поведението му.

„Това е адски гнусно“, отсече той и изказа разочарованието си в ефир за “расисткото поведение”, което не зачитало работата на Рафи. “Всички даваме много от себе си. На мен може би най-не ми се получават нещата. Това откровено расистко отношение на Фънки към образа ми, в случая имитиран от Рафи, е отвратително и просташко. Това нещо демотивира! Някой да стане, да напусне и да си тръгне, да е толкова погнусен, че не да може да го гледа. Адски е тъпо и неприятно за един артист, който толкова се е старал. Тъжно е! Това не беше смешно, беше гнусно!”, изригна Азис.

АЗИС ПИЕ КОКТЕЙЛ СЪС СОК ОТ КИСЕЛО ЗЕЛЕ

Съвсем като по сценарий, Фънки отговори: “Скъпи, Васко, първо – интелектуалният багаж, който нося, ми пречи да бъда простак. Второ, излязох, за да не кажа какво мисля за това нещо, което чух и видях,. Все пак аз съм образован музикант”, заяви той, но веднага бе апострофиран от Азис: “А ние сме аматьори, така ли”, запита той, пише HotNews.

“Може да разбираш всичко, както пожелаеш”, каза Фънки и продължи по сценарий, който включваше и скандала. Съвсем закономерно, след вчерашното предаване Азис се отлепи от дъното на класацията сред изпълнителите в Капките, което заемаше трайно и дори се оказа победител. Затова медийни наблюдатели коментират, че скандалът между двамата е по-скоро нарочен – т.е. измислен от сценаристите, тъй като гарантира много дописки в медиите и дискусии в социалните мрежи.

Top