Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЩЕРКАТА НА ИЛИАНА РАЕВА КАЗА „ДА“ НА ЛЮБИМИЯ СИ ГЕОРГИ

ЩЕРКАТА НА ИЛИАНА РАЕВА КАЗА „ДА“ НА ЛЮБИМИЯ СИ ГЕОРГИ

раева-сираков

Виолета Сиракова – дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков, се омъжи за любимия си Георги Коруджиев.

„Магичната сватба на Виолета и Георги“, написа на профила си във Facebook Раева по повод щастливото събитие от 31 август, състояло се в резиденция „Бояна“ в София.

Виолета и Георги са заедно отдавна, а сватбата им е почти три години, след като се роди дъщеричката им Илиана, която бе кръстена на известната й баба. Важната роля на кума, разбира се, бе поверена на Славея Сиракова.

Любопитно е, че Виолета каза ДА на Георги Коруджиев в навечерието на 35-ата годишнина от сватбата на самите Илияна Раева и Наско Сираков.

На 11 декември 1983 г. Илияна и Наско сключват брак в София, а на 10-и срещу 11 декември 2018 г. Георги прави романтично предложение на дъщеря им Виолета по време на ваканция в Барселона.

Макар да са заедно отдавна и вече да имат своето най-голямо общо бижу – дъщеричката си Илиана, Георги все пак успява да изненада нищо неподозиращата в този момент своя любима с пръстен с диамант и бяло злато от словенска компания за висококачествени бижута. А дъщерята на Наско и Илияна логично прие. А на 31 август 2019 г. мечтаната магия за младоженците и родителите им се случи.

Още от декември в голямата фамилия започна трескава подготовка – избор на място, избор на рокли.

Top
>