Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЩЕРКАТА НА ВАНЯ ЩЕРЕВА ЗАБИ ТИНО ОТ „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

ЩЕРКАТА НА ВАНЯ ЩЕРЕВА ЗАБИ ТИНО ОТ „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

мила-роберт-тино

В нова афера се е забъркала дъщерята на Ваня Щерева –  Мила Роберт. Младата провокаторка Мила Роберт си е паднала по финалиста от последния сезон на „Гласът на България“ – Тино.

Русокосата изпълнителка случайно го чула в шоуто за млади таланти на bTV преди няколко месеца и била силно заинтригувана от неговия плътен секси тембър.

Самата тя преди години е участвала в предаването, само че за разлика от Тино отпадна много преди финалите. Останал й обаче навикът да гледа шоуто.

Когато за първи път видяла Тино, обявила, че няма да спи спокойно, докато не се запознае с него. Говори се, че се влюбила още преди да го е видяла на живо. Първата им среща била в столичен клуб.

Оказало се, че двамата имат много общи неща – не само че се занимават с музика, но и обожават Русия, отбелязва Уикенд. Последвали още няколко срещи, докато стане ясно, че не са „просто приятели“. Тино уж имал сериозн приятелка, която обаче живеела в Лондон, а е известно, че очи, които не се виждат, се забравят.

„Тино беше като зомби, след като срещна Мила. Приятелката му усети, че нещо не е наред“, разказват източници пред изданието. Засега връзката между дъщерята на Ваня Щерева и Тино не е официално обявена и минава по-скоро в графа „забежки“.

Двамата имат много общи участия по клубовете, което още повече ги сближава. Самата Мила доскоро имаше сериозен приятел. Също като нея той е наследник на популярна родна театралка.

Top
>