Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЩЕРЬО ЩЕРЕВ НАМЕРЕН В БЕЗСЪЗНАНИЕ

ЩЕРЬО ЩЕРЕВ НАМЕРЕН В БЕЗСЪЗНАНИЕ

щерьо стела shterev stela

Познатият от ъндърграунд средите Щерьо Щерев син е бил намерен в безсъзнание на 31 октомври около пет и двадесет сутринта, научи Secret.bg. Открит е в квартал Лозенец в близост до голям хотел от младежи, които го виждат на метри от личния му автомобил.

Веднага са се обадили на спешния телефон 112 в черната утрин, за да съобщят за намереното безжизнено агонизиращо тяло. Щерев е бил откаран по спешност в болница. 45-годишният мъж е бизнесмен, всички казват за него, че е много добър човек с голямо сърце и известен столичен бохем.

На мястото, на което е открит Щерев, не са намерени следи от наркотици, той не употрябява както тях така и други упойващи вещества. Бил е забелязан в култово столично заведение сам, видимо в нестабилно състояние, вероятно е празнувал Хелоун.

От скоро той има връзка с изгряващата влогърка и тик токърка Стела Павлова. Тяхната любов е много шумна и бурна. В последно време бохемът не е забелязван в известните столични заведения. Познати на влюбената двойка казват, че откакто е с красивата блондинка Щерев е станал коренно различен човек – спокоен и щастлив, намерил сродната си душа в лицето на Стела. Последно двамата са забелязани заедно в заведение в Студенстки град.

В болницата е установено , че той е получил мозъчен инфаркт два пъти в рамките на една седмица. Първият път бил докаран от Стела Павлова, отново е бил в безпомощно състояние и тя се представила като негова жена. Според медиците причината за състоянието му е стрес и напрежение вследствие на работата и всичко, което се случвало в личният му живот. Бил е изписан и е останал под домашно наблюдение.

Докаде ли ще доведе съвременната любовна драма между Щерьо Щерев и Стела Павлова, предстои да разберем.

Top