Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СИМОНА ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ ЧАКА БЕБЕ

СИМОНА ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ ЧАКА БЕБЕ

симона хелс китчън simona hells kitchen

Симона от Хелс китчън показа закръглено коремче на последните си снимки в социалните мрежи и пробуди любопитството на феновете си, като много от тях изразиха предположения, че може да чака бебе, пише Ретро.

20-годишната девойка от Смолян се сбогува с мечтата си да спечели в Кухнята на ада, но за сметка на това Симона, която се оказа един от култовите образи в тазгодишния сезон, спечели много повече, отколкото всеки друг във формата. Защото в Кухнята на ада успя да открие и любовта.

„Беше голямо предизвикателство. Не знаех дали ще се справя. Всичките ми познати ми казаха, че ще ме изгонят през първата седмица, защото там всички са готвачи и си тръгнах, след като станах една от последните“, разказа Симона.

Девойката се превърна в любимка на шеф Ангелов и въпреки че самата тя неведнъж е казвала, че е отишла неподготвена за Хелс китчън, си тръгна една от последните.

СИМОНА ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ СТРАДАЛА ОТ БУЛИМИЯ

„Мисля, че спечелих шеф Ангелов с искреността, която имам, с това, че винаги съм себе си, никога не лъжа и имам желание да се науча“.

симона

Симона призна, че най-ценният момент в шоуто за нея е, че успя да срещне и любовта – в лицето на Димитър. Към днешна дата двамата са заедно и са много щастливи.

„Не съм очаквала да срещна любовта, особено пък в кулинарно предаване. Не съм отишла с тази цел, но то просто се случи“.

Димитър и Симона започнаха състезанието в различни отбори – той беше в изцяло мъжкия син отбор, а тя при жените в червения. Близостта между тях обаче не остана незабелязана и започна да дразни част от съотборниците им. В края на предаването любовта възтържествува и Димитър предложи брак на изкусителната брюнетка. Без да се замисли, Симона каза „да“, а няколко седмици по-късно започна да носи широки блузки.

Top
>