Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СИНОВЕТЕ НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА И КОРНЕЛИЯ НИНОВА КУПОНЯСВАТ ЗАЕДНО

СИНОВЕТЕ НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА И КОРНЕЛИЯ НИНОВА КУПОНЯСВАТ ЗАЕДНО

Корнелия Нинова пази в дълбока тайна подробностите около живота на сина си Рафаел. Пред обществото тя представя наследника си като скромно и тихо момче. „Ретро“ се сдоби с уникални снимки на младежа, на които той показва богата банкетна култура и фриволно поведение към нежния пол.

От скандалната фотосесия на Рафаел се вижда, че е купонджия по душа и се движи в шумни компании. Любопитна подробност е, че член на приятелската му тайфа е синът на Цецка Цачева – Румен, който също има завидно образование и работи в ЦЕРН – Европейския съвет по ядрени изследвания.

Макар Корнелия и правосъдната ни министърка да са опонентки на политическата сцена, явно децата им са намерили общи интереси, сред които и среднощните гуляи. Лидерката на БСП е споделяла, че до момента Рафаел никога не я е запознавал с гаджетата си, но от снимките си вижда, че такива около него никак не липсват. Вероятно синът на социалистката изпитва известни притеснения да заведе снаха в дома ѝ и не търси нейното одобрение за личния си живот за сметка на професионалните подвизи.

От година Рафи работи в една от най-големите инвестиционни банки в света – „Голдман Сакс“, намираща се в Ню Йорк. Позицията, която младежът заемал, е на финансов анализатор. За час работа синът на Нинова получавал по 86 долара. За цял работен ден надникът му възлизал на 688 долара, или 1300 лева. Месечното му възнаграждение пък по проста сметка показва, че надхвърля 30 хиляди лева, а за изминалата година Рафи е изкарал почти 400 бона, пише „Ретро“.

25-годишният наследник на шефката на БСП живеел охолно и се ширел в жилище на пъпа на Ню Йорк. Амбициите му били да продължава да се изкачва в йерархията на банковото дружество, като вече проявявал апетит и към шефско място. Все още обаче бил твърде неопитен, въпреки че боравел умело с парите – черта, която близките му смятали, че е наследил от своята находчива майка.

Рафаел е възпитаник на Софийската математическа гимназия, като дълги години беше част от националния отбор в дисциплината и се кичеше с медали от престижни международни форуми. После талантливият математик се дипломира като финансов инженер в елитния университет „Бъркли“, откъдето са излезли 71 лауреати на нобелови награди.

Top
>