Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СИНЪТ НА АЛФРЕДО СЕ Е САМОУБИЛ ЗАРАДИ МОМИЧЕ

СИНЪТ НА АЛФРЕДО СЕ Е САМОУБИЛ ЗАРАДИ МОМИЧЕ

шон алфредо торес shon alfredo tores

Самоубийство е основната версия за смъртта на 20-годишния Шон Торес, син на популярния у нас кубински танцьор Алфредо Торес. Причината да се стигне дотам е момиче. Младият боксьор е взел решението да сложи край на живота си заради приятелката си, която преди да се случи инцидентът му съобщила, че се разделят. Шон очевидно не приел лесно решението й и след това дошъл момента със самоубийството му – хвърля се от 8-ия етаж на жилищния блок, в който живеел. Не се знае дали по време на инцидента е бил сам или с него е била любимата му. Но ако е била до него, вероятно е нямало да се стигне до този трагичен момент, коментират негови близки.

Случаят много напомня на този с певецът Денис Теофиков, който също се самоуби или поне такава е основната версия. „Нищо чудно Шон да се е опитал да й покаже заплашително, че ще си сложи край на живота, но в същото време да не е успял да го изиграе добре и да се е стигнало до тази фатален край“, предполагат някои.

От обкръжението на Шон не могат да повярват на случилото се. Определят го като изключително положителен и забавен, в никакъв случай депресивен тип, пише Хотнюз. Шонката е бил и доста активен влогър в Тик-Ток, където публикувал до последно забавни клипчета. От тях става ясно, че дамата на сърцето му се казва Симона, която той обича да нарича „боксьорчето ми“. За интимната им близост свидетелстват и редица коментари под видеа на момичето в Тик-Ток. „Моите искрени съболезнования, Симонче. Той винаги ще бъде с теб, винаги ще те гледа и ще се радва на успехите ти! Не падай духом“, пишат тик-токъри.

АЛФРЕДО ТОРЕС: ПОЧИВАЙ В МИР, СИНЕ! ЩЕ СЕ ВИДИМ В РАЯ!

„На нея й е тъпо за това, което е станало. Единствено може да е срината от това, защото го е обичала“, коментират други, а трети обвиняват момичето като причината за самоубийството му. „Шон имаше уникално чувство за хумор, често се иронизираше, особено с расистките коментари отправяни към него. Уви, няма да има такъв човек повече, много ще ни липсва“, коментират близки до младока.

В късния следобед вчера таткото на Шон – Алфредо Торес намери сили да се сбогува със сина си. „Почивай в мир, сине мой, ще се видим в рая“, написа във Фейсбук Торес, който загуби сина си Шон, едва 20-годишен. Винаги усмихнатият кубинец сподели с приятелите си във Фейсбук не една и две снимки на момчето си, като близките му изказаха съболезнованията си.

През последните години от живота си Шон и баща му Алфредо не били особено близки, даже повече отдалечени. Почернената му майка Генка Славова-Торес днес обяви банкова сметка за дарения, за да може да изпрати подобаващо детето си. С латино танцьора били разделени от 8 години, от него има и още три момичета.

Top
>