Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СИНЪТ НА АЛИСИЯ ИЗБИ РИБАТА, ГОВОРИ СИ С КРИСТИАНО РОНАЛДО

СИНЪТ НА АЛИСИЯ ИЗБИ РИБАТА, ГОВОРИ СИ С КРИСТИАНО РОНАЛДО

валери-роналдо

Емблематична и запомняща се среща има синът на Алисия и Валери Божинов. Малкият наследник на изпълнителката и футболиста се срещна с Кристиано Роналдо.

Изненадващата среща се случи в мрежата по време на живо включване на Роналдо, в което фенове от цял свят имат възможност да видят и разменят няколко думи със спортиста.

Синът на Валери Божинов и легендата във футбола си разменят няколко жеста и се поздравяват, а срещата им не трае дълго, тъй като милиони напират да се докоснат дори за секунда до Роналдо. Докато се вижда с феновете си, португалският нападател гушка 1-годишната си дъщеря Алана Мартина.

Божинов-джуниър е заедно със свой приятел, когато в събота вечерта успява да се свърже с Роналдо. Синът на Алисия е при приятел, тъй като в същото време самата тя участва в предаването „Маскираният певец“. В последното шоу изпълнителката даде много силна улика на панела и зрителите, които само истинските й фенове успяват да разгадаят, но не и панелистите.

Във видеото с улики на „Принцесата“ тя споменава, че преди да излезе на сцената, си казва: „Мачкай, мачкай, мачкай“, което почитателите й веднага асоциираха с хитовата й песен „Мачкай“, пише България днес. За да може да скрие по-добре участието си в шоуто, певицата приема ангажименти възможно най-далеч от столицата, като през последните две съботи тя лети специално до Варна за участия в местни заведения.

Top
>